Abdigör Köftesi Doğubeyazıt / Ramazan Menüsü: 17. gün : Abdigör köftenin lezzeti ününe yakışır!

İlçenin meşhur yemekleri arasında alabalık, beyaz bal, saç kavurma, halise ve abdigör köftesi öne çıkmaktadır. Doğubeyazıt ilçemizde yaygın olan bu köfte, içli köfteye benzer. Abdi paşa´nın rahatsız olmasından dolayı . Abdigör köftesinin doğubayazıt´a ait bir yemek olduğunu belirten dursun, bu yemek saray yemeğidir. Doğubeyazıt'ta başka bir yerde yemek yiyemedim resmen!!!

Abdigör köftenin lezzeti ününe yakışır! Ramazan Menüsü: 17. gün
Ramazan Menüsü: 17. gün from www.kadinvekadin.net
İlçenin meşhur yemekleri arasında alabalık, beyaz bal, saç kavurma, halise ve abdigör köftesi öne çıkmaktadır. Yaklaşık 400 yıl önce midesindeki rahatsızlık nedeniyle et yemekleri yiyemeyen doğubayazıt sancak beyi çolak abdi paşa için arayışa giren . Abdigör köftesinin doğubayazıt´a ait bir yemek olduğunu belirten dursun, bu yemek saray yemeğidir. Abdigör köftenin lezzeti ününe yakışır! Anadolu'nun en eski diyet yemeği abdigör köftesi · yaklaşık 400 yıl önce midesindeki rahatsızlık nedeniyle et yemekleri yiyemeyen doğubayazıt . Üstelik doğubayazıt'ın dışında hiçbir yerde . Abdigor köftesi, doğubeyazit ilçesinin en bilinen, . Abdigör köftesi'nin adını ne zaman duydum tam kestiremiyorum.

Üstelik doğubayazıt'ın dışında hiçbir yerde .

Abdigor köftesi, doğubeyazit ilçesinin en bilinen, . Üstelik doğubayazıt'ın dışında hiçbir yerde . Abdigör köftesinin doğubayazıt´a ait bir yemek olduğunu belirten dursun, bu yemek saray yemeğidir. Doğubeyazıt ilçemizde yaygın olan bu köfte, içli köfteye benzer. İlimizin en tanınmış yemeği abdigor köftesi'dir. Abdigör köftenin lezzeti ününe yakışır! Abdigör köftesi'nin adını ne zaman duydum tam kestiremiyorum. Abdi paşa´nın rahatsız olmasından dolayı . İshak paşa'nın babası çolak abdi paşa'ya özel yapılan ve doğubayazıt'ta yöresel lezzet haline gelen abdigör köftesi. Yaklaşık 400 yıl önce midesindeki rahatsızlık nedeniyle et yemekleri yiyemeyen doğubayazıt sancak beyi çolak abdi paşa için arayışa giren . Et yaklaşık bir saat boyunca iyici dövüldükten sonra köfte haline getirilir. Anadolu'nun en eski diyet yemeği abdigör köftesi · yaklaşık 400 yıl önce midesindeki rahatsızlık nedeniyle et yemekleri yiyemeyen doğubayazıt . Sadece ağrı ve doğubeyazıt'a özgü bir lezzet abdigör köftesi.

İlçenin meşhur yemekleri arasında alabalık, beyaz bal, saç kavurma, halise ve abdigör köftesi öne çıkmaktadır. Abdigor köftesi, doğubeyazit ilçesinin en bilinen, . Et yaklaşık bir saat boyunca iyici dövüldükten sonra köfte haline getirilir. Sadece ağrı ve doğubeyazıt'a özgü bir lezzet abdigör köftesi. İlimizin en tanınmış yemeği abdigor köftesi'dir.

Yaklaşık 400 yıl önce midesindeki rahatsızlık nedeniyle et yemekleri yiyemeyen doğubayazıt sancak beyi çolak abdi paşa için arayışa giren . 04 AÄžRI: AÄžRI YEMEKLERÄ°
04 AÄžRI: AÄžRI YEMEKLERÄ° from 4.bp.blogspot.com
İsmini 17.yy ortalarında doğubeyazıt'ta sancakbeyi olan çolak abdi paşa'dan almıştır. Yaklaşık 400 yıl önce midesindeki rahatsızlık nedeniyle et yemekleri yiyemeyen doğubayazıt sancak beyi çolak abdi paşa için arayışa giren . Doğubeyazıt ilçemizde yaygın olan bu köfte, içli köfteye benzer. İlimizin en tanınmış yemeği abdigor köftesi'dir. Abdigör köftesi için gittim, tava kebabına.. Abdigor köftesi, doğubeyazit ilçesinin en bilinen, . Sadece ağrı ve doğubeyazıt'a özgü bir lezzet abdigör köftesi. Doğubeyazıt'ta başka bir yerde yemek yiyemedim resmen!!!

Bu yemekler arasında en meşhuru ve doğubayazıt'ın .

Abdigör köftesi için gittim, tava kebabına.. Abdi paşa´nın rahatsız olmasından dolayı . Sadece ağrı ve doğubeyazıt'a özgü bir lezzet abdigör köftesi. Abdigör köftesi'nin adını ne zaman duydum tam kestiremiyorum. Abdigör köftesinin doğubayazıt´a ait bir yemek olduğunu belirten dursun, bu yemek saray yemeğidir. Rivayete göre abdigör köftesi ilk olanak doğubayazıt'da bulunan i̇shak paşa'nın . Doğubeyazıt ilçemizde yaygın olan bu köfte, içli köfteye benzer. Et yaklaşık bir saat boyunca iyici dövüldükten sonra köfte haline getirilir. İsmini 17.yy ortalarında doğubeyazıt'ta sancakbeyi olan çolak abdi paşa'dan almıştır. Anadolu'nun en eski diyet yemeği abdigör köftesi · yaklaşık 400 yıl önce midesindeki rahatsızlık nedeniyle et yemekleri yiyemeyen doğubayazıt . Üstelik doğubayazıt'ın dışında hiçbir yerde . Abdigör köftenin lezzeti ününe yakışır! Bu yemekler arasında en meşhuru ve doğubayazıt'ın .

Abdigör köftesinin doğubayazıt´a ait bir yemek olduğunu belirten dursun, bu yemek saray yemeğidir. Sadece ağrı ve doğubeyazıt'a özgü bir lezzet abdigör köftesi. İshak paşa'nın babası çolak abdi paşa'ya özel yapılan ve doğubayazıt'ta yöresel lezzet haline gelen abdigör köftesi. Rivayete göre abdigör köftesi ilk olanak doğubayazıt'da bulunan i̇shak paşa'nın . Anadolu'nun en eski diyet yemeği abdigör köftesi · yaklaşık 400 yıl önce midesindeki rahatsızlık nedeniyle et yemekleri yiyemeyen doğubayazıt .

Doğubeyazıt ilçemizde yaygın olan bu köfte, içli köfteye benzer. Abdigör Köftesi (AÄŸrı) - lezzetler.com
Abdigör Köftesi (Ağrı) - lezzetler.com from lezzetler.com
İsmini 17.yy ortalarında doğubeyazıt'ta sancakbeyi olan çolak abdi paşa'dan almıştır. Abdigör köftesinin doğubayazıt´a ait bir yemek olduğunu belirten dursun, bu yemek saray yemeğidir. İlçenin meşhur yemekleri arasında alabalık, beyaz bal, saç kavurma, halise ve abdigör köftesi öne çıkmaktadır. Abdigör köftenin lezzeti ününe yakışır! Doğubeyazıt'ta başka bir yerde yemek yiyemedim resmen!!! Rivayete göre abdigör köftesi ilk olanak doğubayazıt'da bulunan i̇shak paşa'nın . İshak paşa'nın babası çolak abdi paşa'ya özel yapılan ve doğubayazıt'ta yöresel lezzet haline gelen abdigör köftesi. Abdigor köftesi, doğubeyazit ilçesinin en bilinen, .

İshak paşa'nın babası çolak abdi paşa'ya özel yapılan ve doğubayazıt'ta yöresel lezzet haline gelen abdigör köftesi.

Abdi paşa´nın rahatsız olmasından dolayı . Abdigör köftesi için gittim, tava kebabına.. Doğubeyazıt'ta başka bir yerde yemek yiyemedim resmen!!! İshak paşa'nın babası çolak abdi paşa'ya özel yapılan ve doğubayazıt'ta yöresel lezzet haline gelen abdigör köftesi. Et yaklaşık bir saat boyunca iyici dövüldükten sonra köfte haline getirilir. Doğubeyazıt ilçemizde yaygın olan bu köfte, içli köfteye benzer. Üstelik doğubayazıt'ın dışında hiçbir yerde . Anadolu'nun en eski diyet yemeği abdigör köftesi · yaklaşık 400 yıl önce midesindeki rahatsızlık nedeniyle et yemekleri yiyemeyen doğubayazıt . Abdigör köftesinin doğubayazıt´a ait bir yemek olduğunu belirten dursun, bu yemek saray yemeğidir. Abdigor köftesi, doğubeyazit ilçesinin en bilinen, . Abdigör köftesi'nin adını ne zaman duydum tam kestiremiyorum. Yaklaşık 400 yıl önce midesindeki rahatsızlık nedeniyle et yemekleri yiyemeyen doğubayazıt sancak beyi çolak abdi paşa için arayışa giren . Bu yemekler arasında en meşhuru ve doğubayazıt'ın .

Abdigör Köftesi Doğubeyazıt / Ramazan Menüsü: 17. gün : Abdigör köftenin lezzeti ününe yakışır!. Anadolu'nun en eski diyet yemeği abdigör köftesi · yaklaşık 400 yıl önce midesindeki rahatsızlık nedeniyle et yemekleri yiyemeyen doğubayazıt . İlçenin meşhur yemekleri arasında alabalık, beyaz bal, saç kavurma, halise ve abdigör köftesi öne çıkmaktadır. İlimizin en tanınmış yemeği abdigor köftesi'dir. Bu yemekler arasında en meşhuru ve doğubayazıt'ın . Rivayete göre abdigör köftesi ilk olanak doğubayazıt'da bulunan i̇shak paşa'nın .

Anadolu'nun en eski diyet yemeği abdigör köftesi · yaklaşık 400 yıl önce midesindeki rahatsızlık nedeniyle et yemekleri yiyemeyen doğubayazıt  abdigör köftesi. Doğubeyazıt'ta başka bir yerde yemek yiyemedim resmen!!!